Deze bachelorproef schrijven was mij nooit gelukt zonder de hulp en steun van verschillende mensen. Daarom wil ik van deze gelegenheid graag gebruik maken om enkele personen te bedanken.

Ten eerste mijn lector, stagebegeleider en tegelijk bachelorproefbegeleider Christophe Lagast. Hij zorgde niet enkel voor begeleiding zoals het hoort maar heeft mij in contact gebracht met mensen uit de professionele wereld die mij verder konden helpen bij het schrijven van deze bachelorproef.

Ten tweede het volledige Perform Team van The Reference. Ik heb bij hen een prachtige stageperiode mogen lopen en ze stonden altijd klaar om mij te helpen indien ik een vraag had, ongeacht of deze vraag aan mijn bachelorproef gelinkt was of niet.

Ten derde Jeroen Lemaire van In The Pocket. Jeroen heeft mij meer inzicht kunnen geven in hoe beacons precies werken, welke toepassingen er mogelijk zijn (adhv cases) en hoe hard beacons het leven van een consument gemakkelijker kunnen maken.

Ook VeInteractive mag hier niet vergeten worden. Na een presentatie van hen bijgewoond te hebben stonden ze altijd klaar om op een enthousiaste manier al mijn vragen mbt retargeting te beantwoorden en mij te helpen waar mogelijk.

Jürgen Arnaut van Maxmeubel heeft mij dan weer verder op weg kunnen helpen om meer inzicht te krijgen in de meubelsector in het algemeen. Graag wil ik hem op deze manier ook graag bedanken voor alle informatie die hij mij heeft kunnen verschaffen.

Tot slot wil ik graag Howest op zijn geheel bedanken. Howest heeft mij niet alleen 3 jaar opgeleid om aan de slag te kunnen gaan als Online Marketeer, ze hebben me heel wat kansen gegeven om congressen bij te wonen, mensen te leren kennen, praktijkgerichte ervaringen op te doen etc.

Deze bachelorproef was voor mij niet zomaar een verplichte taak om mijn diploma te halen. Ik heb er echt van genoten om mij te verdiepen in de wereld van retargeting en beacons en hier een website rond te maken.

 

Lees hier verder over Retargeting